Mijn antwoorden

Op veelgestelde vragen

Praktische zaken horen er ook bij. Hoe lang duurt de verzending precies? Hoe worden de kunstwerken ├╝berhaupt verstuurd?

De meeste stukken worden na bestelling gecoat met heldere UV-beschermende hars, dit geeft het kunstwerk een luxe professionele glanzende afwerking. Dit proces wordt meestal gedaan na aankoop om de beste afwerking te garanderen daarna is het kunstwerk klaar voor zijn nieuwe huis. Er zijn ook kunstwerken met een UV-beschermde vernislaag. Deze kunstwerken kunnen eerder worden verzonden.

Ja! Ik stuur je graag een video van een stuk om je te helpen het in je huis voor te stellen, rekening houdend met het feit dat de zijkanten nog worden geverfd en de toplaag wordt aangebracht nadat een stuk een huis heeft gevonden.

Een toplaag van hars is wanneer epoxyhars wordt gebruikt om een kunstwerk af te werken voor een glanzende afwerking.

Stukken met een hoge textuur kunnen twee toplagen nodig hebben om een gladdere afwerking te krijgen, kleine gebieden met de hoogste texturen kunnen nog steeds zichtbaar zijn in de toplaag van hars en zullen er nog steeds mooi uitzien met de glans.

De verzendtijden zijn momenteel 1-2 weken, zodra uw bestelling is verzonden, stuur ik trackinginformatie in de bevestigingsmail van de verzending, zodat u elke stap kunt volgen.

Ja! Ik bied wereldwijde verzending aan waar ter wereld je ook bent. De verzendkosten voor uw land worden getoond nadat u uw land hebt geselecteerd bij het afrekenen. Binnen Nederland gratis verzending of ophalen in Eindhoven (Nederland).

Geen antwoord?

Stel dan je vraag hier alsnog. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord op je vraag.